Vic’s peutercoronaquarantaineactiviteiten top 5

5. B – *** – umba kijken… Heel. de. dag. door.

We zijn nu één week verder. Ik kan de noni noni’s, toki toki’s en boliballen NIET meer horen. Vic blijkbaar wel nog… Send help! Please!

4. Klimmen op zijn klimrek (bluts en buil inbegrepen)

Ja. Wij hebben sinds kort een klimrek in onze woonkamer. Een beetje impulsief, maar toch doordacht! De bedoeling is om er op termijn een soort van plantenhanger/decoratieobject van te maken. Als Vic dan ouder wordt, kan hij het dan ook als speeltuig gebruiken!

Oh ja. Klimrek dag 2 en de eerste valpartij was al een feit.

3. Eten.

Breakfast. Second breakfast. Tussendoortje. Nog een tussendoortje. Middageten. Koek. Fruit. Apero. Avondeten. Nog een late-night snack. Slapen. Repeat.

Ik neem hem niks kwalijk. Ik eet ook meer dan dat ik op een gemiddelde weekdag zou eten. Flatten the curve? Ging dat niet over de curve die mijn lichaam zou maken na 8-10 weken quarantaine? Vic’s curve is verder volstrekt normaal hoor!

2. “Mijmaan”

(glijbaan, red.)

Wanneer de overheid een lockdown light afkondigt, brengt de Fun-webshop redding! We kochten deze glijbaan en WAT EEN VOLTREFFER!

(Oh ja, een voltreffer voor ons is als hij iets van speelgoed heeft waar hij zich langer dan 2 minuten mee kan bezighouden…)

1. Ipad… Aaaaaaaaltijd die Ipad…

“F*** schermtijd. Mama en papa moeten werken.”

Nee hoor! Zo extreem gaan we niet. Het is echter wel een feit dat hij meer dan gewoonlijk een filmpje mag kijken of spelletje mag spelen op de Ipad. Nood breekt de digitale wet, toch?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.