Verjaardag: Corona-proof!

Net als vorig jaar, waren wij van plan om een verjaardagsfeestje te geven voor Vic. Hij werd twee, alweer een mijlpaal om slingers aan te hangen! Wij kozen opnieuw voor Zelda en Zorro als locatie om zijn feest te laten doorgaan. Zij hebben een tea-time formule waar je op bvb. zondagnamiddag gezellig in de tuin kunt vertoeven, met taart en koffie/thee.

Toen de Corona-maatregelen eind juli strenger werden, wisten we eerlijk gezegd niet goed of we het feest konden laten doorgaan. Je mag op restaurant gaan met 10, dan weer niet, dan weer wel, maar met je eigen bubbel, … Allemaal verwarrend vonden wij!

Na wat overleg en de nodige afspraken, besloten wij om het feest toch te laten doorgaan. Zo werd er met het volgende rekening gehouden:

  • Iedereen bleef in zijn eigen bubbel op minstens 1,5 m van elkaar.
  • Rondlopen was mét mondmasker.
  • Er werd geen buffet geserveerd, maar iedereen kreeg per gezin of koppel een aparte ’tapasplank’ waarop de taart geserveerd werd.
  • Het feest kon buiten doorgaan.
  • Er werd ten alle tijde de nodige afstand bewaard tussen iedereen.

Met deze maatregelen in acht genomen, was het voor ons wel mogelijk om Vic toch een heerlijk verjaardagsfeest te geven. En man, wat heeft dat kind genoten! In combinatie met een bezoekje van tante Delphine op vrijdag, een zaterdagnamiddagje bij tante Cri-Cri en een fotoshoot-cadeau van Lotje heeft Vic een ongelofelijk mooie tweede verjaardag gehad! Op naar de volgende verjaardag (die niet geheel toevallig die van mij is… ).

Tot slot nog even een gigantische dankjewel voor Wendy van Zelda en Zorro, die alles samen met ons in goede banen kon leiden. Dankjewel!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.